´╗┐Bestellen:

Winkelen in de Verspaandonk webshop kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bezorgen:

De Verspaandonk webshop betracht de grootste zorgvuldigheid bij het verzenden van de bestelde artikelen. De Verspaandonk webshop verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkoms
De mogelijkheid bestaat ook om de artikelen op te halen in onze winkel in Oirschot.

Levertijd:

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, wordt uw pakket na ontvangst van betaling geleverd, voor 14.00 uur besteld de volgende dag in huis. Echter zijn ook wij afhankelijk van onze vervoerder, dus kan het in uitzonderingsgevallen (zoals bij extreme drukte) voorkomen dat bovenstaande niet kan worden waargemaakt. uw pakket zal dan de dag erop bezorgd worden.

Bezorging:

U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of u kunt een afwijkend bezorgadres opgeven ( zie daarvoor verzenden naar een ander adres) Onze leveringen worden verzorgd door PostNL. Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt uw pakket, na ontvangst van betaling geleverd. voor 14.00 uur besteld de volgende dag in huis.

Retourneren:

Vanaf het moment van thuisbezorgen heeft u 14 kalenderdagen de tijd om de artikelen te retourneren.
voorwaarden bij het retourneren zijn:
1. Het artikel dient ongebruikt, ongewassen en onbeschadigd te zijn.
2. Het artikel moet voorzien zijn van alle originele labels en het prijskaartje. knip de labels dus niet los tijdens het passen.
3. Het artikel dient (indien mogelijk) in de originele verpakking te worden geretourneerd.

Een artikel kan altijd geretourneerd worden, ook als het een SALE artikel betreft.

Indien u een artikel wilt retourneren, Dan kunt u dit artikel retour sturen via een PostNL servicepoint (postkantoor)
Een tweede mogelijkheid is om het aangeschafte artikel te retourneren in onze winkel in Oirschot, hier worden uiteraard geen kosten voor in rekening gebracht

Verspaandonk herenmode Oirschot

Molenstraat 10
5688 AD Oirschot
tel: 0499-572659

Kvk nummer: 17043716

Btw nummer: NL805468249B01

Disclaimer Verspaandonk herenmode

De op deze website getoonde informatie wordt door Verspaandonk herenmode met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Verspaandonk herenmode aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op deze website opgenomen informatie. Verwijzingen naar sites die niet door Verspaandonk herenmode worden onderhouden zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Hoewel Verspaandonk herenmode uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan Verspaandonk herenmode niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Verspaandonk herenmode.

Nadat de betaling van uw bestelling geaccepteerd is, wordt het pakket direct gereed gemaakt voor verzending.

Onze pakketten worden verzonden via PostNL.

Als uw bestelling voor 14.00 uur geplaatst is, dan heeft u uw artikelen de volgende dag in huis.

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop.

Is uw aankoop niet zoals verwacht? Geen probleem! U kunt het artikel met de originele labels binnen 14 dagen retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

Heeft u het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet meer mogelijk.
Natuurlijk mag u de kleding wel eerst passen.

Retourneren: via Post NL (actuele tarieven) en binnen 14 dagen