Hoe wij als Verspaandonk Men's Fashion omgaan met het Coronavirus

Bij Verspaandonk Men's Fashion staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers op de eerste plaats. De Nederlandse regering heeft de maatregelen aangescherpt in verband met COVID-19 (coronavirus).

Onze winkel is tot nader order nog steeds gewoon open.

Uiteraard hebben we wel maatregelen genomen en houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. De winkel houden we extra schoon door middel van bijvoorbeeld het reinigen van het pinapparaat na iedere transactie, en door regelmatig de handen te wassen of te desinfecteren, we schudden geen handen en we adviseren iedereen om bij voorkeur te pinnen.

Natuurlijk blijven we iedereen met een glimlach begroeten en helpen. We hopen zo dat iedereen toch op een prettige en veilige manier bij ons kan komen winkelen. Mocht u toch liever 1-op-1 willen komen winkelen dan kan dat uiteraard op afspraak buiten onze openingstijden.

Mocht u kleding willen bestellen via de website dan is dat ook mogelijk.

Heeft u op de website een artikel gezien wat u thuis wil laten bezorgen, selecteer dan de maat van het artikel en druk op de knop reserveren vul uw gegevens in en geef bij bericht aan dat u het product thuisbezorgd wilt hebben samen met uw adresgegevens. Dan gaan wij zorgen dat het na betaling veilig bij u thuis bezorgd wordt. 

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!